Tretmani za mršavljenje i njihovi benefiti

Povratak na Novosti
Tretmani tela za mršavljenje i njihovi benefiti | Velvet Centar

Tretmani za mršavljenje i njihovi benefiti

Proleće inicira preduzimanje akcije da se samodisciplinujemo i poradimo na otklanjanju svih nedostataka. Menjamo ishranu, sprovodimo detoks organizma, uvodimo trening, a efekte ovih promena dopunjuju tretmani za mršavljenje.

Tretmani tela za mršavljenje i njihovi benefiti

Proleće je stiglo pre nekoliko dana pa iako još uvek nije zablistalo u punom sjaju, donosi nam neku novu energiju i dozu entuzijazma.

Ono o čemu većina žena razmišlja s prvim naznakama proleća, jesu tretmani za mršavljenje.

Zimi smo sklonije opuštaju, garderoba nam je saveznik u prikrivanju nedostataka i neželjenih viškova.

Proleće inicira preduzimanje akcije da se samodisciplinujemo i poradimo na otklanjanju svih nedostataka. Veća otkrivenost tela i oskudnija garderoba, teraju nas da kritički posmatramo svoju zimsku neaktivnost i njene posledice.

Jer, želimo da nam kratka suknjica lepo stoji, želimo da noge budu glatke i zategnute, da oni viškovi sa stomaka i bokova nestanu što pre, da na plaži budemo što reprezentativnije.

Tada posežemo za promenom režima.

Menjamo ishranu, sprovodimo detoks organizma, uvodimo trening a efekte ovih promena dopunjuju tretmani za mršavljenje.

Koji tretmani za mršavljenje postoje?

Kada su u pitanju tretmani za mršavljenje i oblikovanje tela, izbor je zaista veoma veliki i iz dana u dan svedočimo pojavi nečeg novog i revolucionarnog.

Imamo hiruške metode kao što je npr. liposukcija, aparaturne (kavitacija, lpg, laserski tretmani, shock wave, vaccum, presoterapija…), ručne anticelulit masaže, mezoterapija tela (injekciono ubrizgavanje koktela lipolitičkog dejstva) i druge…

Ono što je svim ovim metodama zajedničko je da daju rezultat ali zahtevaju promenu životnih navika kako bi se taj rezultat i održao.

Koji tretmani za mršavljenje su dostupni u Velvet Centru?

U Velvet Centru, klijentkinjama su dostupni tretmani za mršavljenje iz tri kategorije: aparaturni, mehanički i mezoterapija tela.

Aparaturni tretmani za mršavljenje su:

1. Tretmani u Alpha led oxy spa kapsuli. Tretman mršavljenja se sprovodi uz pomoć programa Weight managemant i Lite sleep.

Zagrevanje tela na temperaturi do 76°C ubrzava metaboličke procese, cirkulaciju dok istovremena kiseonična aplikacija razbija masne ćelije i dovodi do ubrzanog sagorevanja kalorija. Ubrzava se limfna drenaža i kontinuiranim tretiranjem dolazi do gubitka kilograma, redukcije celulita i zatezanja kože

2. Tretmani za mršavljenja na Body studio aparatu uključuju ultrazvučnu nehirušku liposukciju, vaccum tretman i elektrostimulaciju mišića.

Ultrazvučna sonda razbija celulit i masne naslage, vaccum sonda izvlači celulit iz dubljih slojeva i podstiče prokrvljenost tkiva dok elektrostimulacija aktivira mišiće i njihovom stimulacijom pokreće topljenje masnoća i zatezanje kože.

3. Vaccum 65 Body tretman, dostupan već treću godinu za redom u našem centru, je potpuno bezbedan i komforan tretman sa odličnim rezultatima.

Sastoji se iz aplikacije kreme na telo sa aktivnim supstancama za sagorevanje masti  koje se potom vakumira u vreći. Nedostatak vazduha otvara pore što omogućuje kremi prodiranje u dublje slojeve gde se pokreće sagorevanje masti i izbacivanje viška vode. Nakon 45 minuta boravka u vreći telo se drenira nekih 15 minuta da bi se pospešilo izbacivanje vode. Gubitak u obimima po tretmanu iznosi garantovanih 6,5 cm a neretko je i veći. Ovaj tretman je pogodan za osobe koje imaju problem sa proširenim venama.

4. Maderoterapija spada u mehanički tretman za uklanjanje celulita i sprovodi se iz pomoć specijalno dizajniranih oklagija.

Sprovodi se svakog drugog dana a svaka oklagija koju tokom tretmana koristimo ima svoju namenu. Uspešno eliminiše vodeni, adipozni i fibrozni celulit. Tretman spada u srednje bolne ali rezultat koji se postiže je vredan malo bola. Broj tretmana je uslovljen stanjem tela i količinom celulita. Nekom je potrebno deset tretmana a nekome mnogo više. Pored redukcije celulita, ovaj tretman za posledicu ima i pojačan tonus kože i mišića i uspešno preoblikovanje nogu, zadnjice i stomaka.

5. Mezoterapija tela-lipoliza je jedini tretman u našem centru koji izvode lekari.

U pitanju je injekciono ubrizgavanje koktela koji razbijaju masne naslage i celulit. Tretman se sprovodi jednom u 5-7 dana u zavisnosti od procene lekara.

Ovo je najbolji, najbrži i ujedno najskuplji metod. Preporuka je da se radi krajem zime i u rano proleće s jedne strane zbog pojave hematoma koji nastaju na mestu uboda, a s druge strane zbog toga što visoke temperature izazivaju prekomerno znojenje što može dovesti do prevremenog izlučivanja leka i samim tim umanjenog efekta tretmana.

Kad je pravo vreme za tretmane za mršavljenje?

Uvek! Tretmani za mršavljenje se mogu sprovoditi tokom cele godine, mada su kod nas po pravilu rezervisani za sezonu proleće – leto.

Moja topla preporuka svakoj klijentkinji koja je uložila vreme, novac i ostvarila željeni rezultat je da održava isti povremenim tretiranjem u pravilnom vremenskom intervalu

Tretmani za mršavljenje i njihovi benefiti

Tretmani mršavljenja su korisni iako zahtevaju vreme, strpljenje i ulaganje novca.

Doprinose ostvarenju cilja svake žene da se u vlastitom telu oseća prijatno, jačaju samopouzdanje i vraćaju veru u sebe i svoje sposobnosti.

Takođe doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma i brizi o zdravlju.

Zdravo telo, zdrav duh i osećaj zadovoljstva.

Podelite na

Leave a Reply

Povratak na Novosti