Alpha LED Oxy spa kapsula

Tretmani tela u Alpha LED Oxy spa kapsuli se slobodno mogu skraćeno zvati-banja, renomiranog američkog proizvođača Sybaritic. Spa kapsula je savremeni spa uređaj koji kombinuje saunu, led diode, aromaterapiju, vibro masažu i muziko terapiju.

Kapsula čini neraskidivu vezu sa prirodom, a sve u službi čoveka. Svojim delovanjem sprečava i usporava uticaj spoljašnjih neželjenih faktora koji remete sklad i funkciju organizma. Čuva naše zdravlje i raspoloženje. Cilj kapsule je povratak čoveka prirodi u kojoj leži lek svih naših problema. Pospešuje i ubrzava metabolizam, znojenje, izbacivanje toksina, gubitak kalorija i obezbeđuje temeljnu detoksikaciju organizma, podstiče perifernu cirkulaciju, limfni sistem, elastičnost kože, hidrataciju, revitalizaciju…

Kapsula ima snažan antistresni učinak i zbog toga je širom sveta koriste urbani i poslovni ljudi izloženi svakodnevnom stresu na poslu. Ona predstavlja prestiž u relaksiranju biznis sveta. Kolika je funkcija kiseonika i gde sve on ima svoje značajne rezultate, gotovo je nemoguće nabrojati. Ali, evo nekoliko značajnih informacija pre nego što uđete u spa svet.

Zašto je bitan kiseonik?

Nedostatak kiseonika u tkivu naziva se hipoksija i jedan je od najvažnijih uzroka mnogih bolesti. Dovođenjem dovoljne količine kiseonika u periferna tkiva osigurava se njihovo preživljavanje, oporavak i uredno funkcionisanje. Kapsula omogućava 99% čistog kiseonika, dok mi u gradskim sredinama udišemo 22% kiseonika. U kapsuli kiseonik primamo duž celog tela i aplikacijom na lice. Tokom tretmana u kapsuli korisnici putem nazalne kanile udišu kiseonik koji odlazi direktno u krvotok i na taj način kiseonik dospeva do tkiva i utiče na njihovu regeneraciju.

Kiseonik se u kozmetici koristi u kombinaciji sa led diodama, svetlosnom energijom. Dobrobit intenzivnog led svetla je ogromna. Pet osnovnih svetala rade pojedinačno ili kombinovano, tako što prodiru u kožu do 10 mm i time omogućavaju kiseoniku da prodre dublje u kožu. Kiseonik je ključan za mladolik i svež izgled. Preporučuje se za problematičnu kožu, lečenje oboljenja kože, kod fleka, ožiljaka, posle estetske intervencije, kod pega, zarastanja rana…

Alpha OXY LED Light je prva kapsula na svetu koja tretira celo telo LED diodama i 99% čistim kiseonikom, čime stvara novu kategoriju holističkih tretmana celog tela, a samim tim poboljšava rezultate klasičnih tretmana.

Kapsula je kompjuterski vođena sa 20 naprednih programa koji vas vode u svet opuštanja, relaksacije, poboljšanja mentalnog stanja i raspoloženja, umanjenju stresa, poboljšanju imunološkog stanja, stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina, poboljšanju cirkulacije, revitalizacije kože, borbi protiv bakterija i neutralisanju toksina, umanjenju zavisnosti, inhalaciji i topičnoj aplikaciji kiseonika, terapiji vibromasaže, aromaterapiji, detoksifikaciji, opuštanju mišića, ublažavanju stresa, sagorevanju kalorija i gubitku težine.

Dužina trajanja tretmana prilagođena je potrebama korisnika, pa tretman može trajati od 30-90 minuta.

Tretmani tela u Alpha LED Oxy spa kapsuli su sledeći:

tretman 30 minuta zdravstveni
tretman 60 minuta mršavljenje ili zdravstveni i relaksacioni

tretman 90 minuta kombinacija programa
tretman masaže lica u kapsuli 45 minuta.