Nega lica i tela

Svakog dana koža lica izložena je različitim spoljnim uticajima. Vetar, kiša, sneg, sunce, grejanje tokom zime, ali i genetika i način ishrane i života mogu ubrzati starenje kože lica ili izazvati promene na njoj. Pravilna nega lica je izuzetno važna, jer je to jedini način da ga sačuvate, usporite starenje i održite kožu lica zategnutom, jedrom i lepom.

Kako bi nega bila prilagođena tipu kože lica i godinama starosti, važno je znati kakvu kožu imate. Većina ljudi smatra da dobro poznaje svoju kožu, međutim svakodnevno korišćenje krema, gelova, sredstava za čišćenje i tonika može je isušiti ili doprineti dodatnom lučenju sebuma usled čega lice postaje masnije.

Pravilna nega kože tela dovešće do toga da ona u i zrelijim godinama bude elastična i vitalna. Kao i na licu, koža na telu takođe može biti različitog tipa, a na osnovu toga kom tipu pripada Vaša koža – moći ćemo odrediti i pravi tretman za negu tela najpogodniji za Vas. Ovo je važno iz razloga što će samo tretmani za negu tela namenjeni baš Vašem tipu kože dovesti do toga da ona bude meka, nežna i sjajna.

Nega lica i tela usluge koje Vam stoje na raspolaganju