Po čemu je Velvet Centar jedinstven

Povratak na Novosti
Po čemu je Velvet Centar jedinstven za žene | Velvet Centar

Po čemu je Velvet Centar jedinstven

Dosta nam je nošenja Etiketa! Rekle smo “Da” promeni i negovanju sopstvene autentičnosti i samovrednovanju!

Po čemu je Velvet Centar jedinstven

Znamo da postoji puno salona za negu lica i tela, i znamo da postoji puno psihoterapeuta, lajf koučeva i Nlp trenera.

Ali isto tako znamo da je svaka žena jedinstvena kao što je otisak prsta i ima različite vrednosti i stavove koje unosi u svoj rad.

Dosta je etiketiranja žena

Vekovima su žene ” etiketirane” spram svojih životnih izbora, odluka, izgleda.

A posebno po pitanju očekivanja svog okruženja. Tako su neke od nas kulturne, pristojne, požrtvovane na relaciji deca-kuhinja-posao-zarada, pa su one “dobre” i možda se njihov trud nekada i uvaži i ispoštuje. Nekad.

A neke od nas se odvaže da misle svojom glavom, da zastupaju svoje stavove, da plate pomoć u kući da bi provele više vremena sa decom, da neguju svoje telo i da odvoje vreme i novac za edukacije koje će im pomoći da zaista reše svoje unutrašnje konflikte, kako bi toj deci bile što bolji primer. Tako su one neretko drske i bezobrazne.

Ako se odluče da izgledaju što bolje uz pomoć botoxa i filera, silikona, one nisu posvećene svom duhovnom rastu. Napumpane glupače.

Ako se zapuste, pa idu masne kose sa viškom kilograma, neizdepilirane u prosečnoj odeći, onda zasluže i sažaljenje i poštovanje i opravdanje, jer ne stižu da se posvete sebi, požrtvovane su.

Ili se samo kriju iza onog što većina sveta smatra ” ispravnim”.

Šta smo onda mi?

Koje vodimo računa da ne nosimo više kilograma, celulita i bora nego što moramo, koje balansiramo između obaveza prema porodici i poslu, posvećene smo majke i profesionalci koje znaju da naprave razlikuju ono što je dobro od đubreta u svom životu i ne ustručavamo se da to i kažemo i pokažemo. Velvet Centar ima jedinstven pristup koji nam pomaže da sve to i postignemo.

Jer radimo na sebi svaki dan i hoćemo sebi da budemo te dobre, pre nego svima ostalima?

Pa tako potrošimo i dragoceno vreme i novac, odvajajući od usta svoje porodice, da potražimo stručnu pomoć da ne proćerdamo život kao svoje majke ne bi li umrle kao mučenice? Jer znamo tačno zbog čega to radimo, šta time postižemo i koliko istinski doprinosimo!

Jer hoćemo da budemo bolje, najbolje sebi a tada smo tek i dobar primer i dobre drugima.

E zato nam je dosta nepravednog etiketiranja!

Zato smo prepoznale tu veliku potrebu da podržimo žene da počnu da veruju sebi i u sebe! Da podjednako neguju svoje telo i svoju dušu bez da se trpaju u kontejnere “napumpane glupače” ili ” požtrvovane ispravne”.

Dajemo vam prostor i osnaženje da se opustite i unapređujete! Da budete iskrene prema sebi bez osude i etikete!

I kada vas drugi pitaju zašto ste to uradile, proćerdale novac i dragoceno vreme na sebe, možete slobodno da pitate i Vi tu osobu

” A ko to kaže?”. Odgovoriće vam ” Ja”.

A vi dobro onda pogledajte šta je ta osoba zaista u vašem životu.

Podelite na

Leave a Reply

Povratak na Novosti