Samopotamljivanje tela Airbrush metodom

Samopotamljivanje tela Airbrush metodom

Samopotamljivanje tela Airbrush metodom je alternativna metoda potamljivanja tela uz pomoć aparata i rastvora za potamljivanje koji dovode do tamnjenja kože. Ovo je proces kojim se rastvor zasnovan na DHA (dihidroksiaceton) nanosi na kožu preko automatizovanog sistema aparata. Na ovaj način klijent dolazi do bezbednog tena koji izgleda prirodno i traje 7-10 dana.

Rastvor za potamnjivanje sadrzi dihidroksiaceton (DHA), sastojak koji je odobren od strane FDA, koji reaguje sa prirodnim aminokiselinama u gornjem sloju kože proizvodeći najlepši bronzani ten. DHA rastvor se aplicira dok klijent stoji. Kod većine rastvora najtamniji ten je postignut u roku od oko 8 sati, ali boja će nastaviti da tamni nakon početne primene. Preparati koji se koriste takođe imaju bronzere koji pružaju trenutni efekat tamnjenja tena. Ten koji se vidi neposredno nakon tretiranja potiče od bronzera koji se spere prilikom prvog tuširanja. Boja koja se razvije na koži potiče od DHA koji reaguje s kožom.

DHA potiče iz biljaka kao sto su šećerna trska i šećerna repa. DHA, kod samopotamljivanje tela Airbrush metodom izaziva tamnjenje kože tako što reaguje sa proteinima u spoljnim slojevima kože. Braon nijanse mogu da se pojave već nakon 2 sata od tretmana, a za najbolje rezultate potrebno je da boja reaguje sa kožom 6-8 časova.

Ten traje oko 7 dana. To zavisi od tipa kože, koncentracije DHA i pripreme kože pre prskanja. Ten bledi kako se mrtvi slojevi kože ljušte a sama koža se regeneriše. Boje su potpuno prirodne, organske i bezbedne po zdravlje ljudi. Ovaj tretman mogu raditi i trudnice.

Nivoi preparata za samopotamnjivanje Airbrush metodom

KWIKTAN, brend koji Velvet Centar ima u svojoj ponudi, je razvio tri nivoa preparata za samopotamljivanje:

NIVO 1. daje HAVAJSKU preplanulost
NIVO 2. daje KARIPSKU preplanulost
NIVO 3. daje BRAZILSKU preplanulost

Uz adekvatnu pripremu kože pre tretmana i preporučenu negu i održavanje nekon tretmana Vaš ten može potrajati i do 14 dana, pokazalo je naše iskustvo.