Energy Balanced Coaching Sesije – šta su i kako deluju?

Povratak na Novosti
Energy Balanced Coaching Sesije – šta su i kako deluju? | Velvet Centar

Energy Balanced Coaching Sesije – šta su i kako deluju?

Zamislite da možemo u jednom dahu koristiti i znanje i veru, istovremeno. Možemo da ih stavimo i u
jednu reč – Energija.

Energy Balanced Coaching Sesije – šta su i kako deluju?

Vekovima unazad stalno su prisutne dva, naizgled suptrotna uverenja sa istim ciljem. Nauka i vera, ili logika i intuicija, razum i osećanja, a sve sa istim ciljem da se unapredi kvalitet života čovečanstva.

Živimo u eri rapidnog tehnološkog razvoja i svedoci smo naučnih postignuća koja su nam omogućila veoma komforan život. A da bi se isto tako komforno osećali u svojoj koži, ličnom životu, potrebno nam je nešto više.

Vera, sistem vrednosti, osećaj pripadnosti, potreba da znamo da postoji neka bolja, Viša Sila, potreba za svrhom i smislom života.

Kako odgovoriti na najiracionalnija pitanja Ljudske Duše?

Zamislite da možemo u jednom dahu koristiti i znanje i veru, istovremeno. Možemo da ih stavimo i u jednu reč – Energija.

Energy Balanced Coaching sesije su kreirane da se kroz naučnu strukturu ( tačno određene korake) koristi svo naše znanje, vera, i energija koja nas pokreće kako bi na suptilan način prvo otkrili i definisali svoje blokade, strahove, sumnje i nesigurnosti i uz pomoć energije koja se priključuje procesu – razumeli ih i otpustili i uvideli svoje prave potencijale.

Svi mi imamo više nego dovoljno Energije u sebi i za sve obaveze i za zadovoljstva, a često patimo od umora, anksioznosti, nesanice, rutine, nedostatka motivacije, pokretača, smisla…

Kako su Energy Balanced Coaching Sesije zasnovane?

Energy Balanced Coaching Sesije zasnovane su na metodama koje te na jednostavan način povezuju sa Energijom koja ti je u ovom trenutku najpotrebnija.

Koristeći svoj svesni um, Energy Balanced Coaching sesije ti pomažu da svesno usmeriš svoju pažnju na ono što želiš da dostigneš, a do sada ti nije išlo od ruke.

Možda nikako ne uspevaš da se odmoriš, možda si prenapregnuta, preopterećena mislima o svim stvarima koje treba da obaviš, pa zbog toga još noću teško zaspiš? Budiš se umorna i već opterećena kako ćeš sve da stigneš, i već postaješ anksiozna?Možda te stalno muče prehlade, alergije. Možda nikako ne uspevaš da sebe staviš na prvo mesto i formiraš svoje prave prioritete? Možda više ne možeš da razlučiš svoje prave potrebe od onoga što si naučila da trebaš i moraš? Možda ti nedostaje pažnje, razumevanja, podrške? Možda ne vidiš način kako da izađeš iz tog začaranog kola i preduzmeš nešto drugačije?

Coaching sesije su zasnovane na naučnoj metodi koju koriste vrhunski biznismeni i sportisti preko 100 godina kako bi maksimalno koristili svoje kapacitete i potencijale. Energy Balanced Coaching sesije te uče kako da tome dodaš još izvornu neograničenu Energiju i pronađeš dublji smisao i svrhu koja je ogromna pokretačka snaga tvoje promene, vere u sebe, tvog samopouzdanja.

Kako Energy Balanced Coaching Sesije pomažu?

Energija teče uvek tamo gde je usmerena tvoja pažnja. Zato je dobro znati kojim to mislima, osećanjima, ljudima, odnosima, daješ najviše svoje pažnje. Gde je usmerena tvoja Energija kojom stvaraš i pokrećeš?

Energy Balanced Coaching sesije ti pomažu da uvidiš gde rasipaš svoju moć, gde su nastale blokade i otpori koji te sprečavaju da koristiš svoje pune kapacitete i da se energetski razvežeš od toksičnih odnosa koje imaš prema samoj sebi, pa i sa drugim ljudima.

Da li ti je dosta osećaja krivice, potčinjavanja, osećaja da nisi dovoljno dobra, vredna, ni prihvaćena? U tebi je moć da to promeniš i stekneš veru u sebe, samopouzdanje i samopoštovanje. Podigni svoje standarde i pametno upravljaj svojom Energijom u cilju svog zadovoljstva. Svega onoga što misliš da je nemoguće ili da ne zaslužuješ.

Energy Balanced Coaching sesije te uče kako da pristupaš i koristiš Energiju za čišćenje, otpuštanje, zdravlje, mir, unutrašnji balans i dostizanje ciljeva. I sve što naučiš možeš da primenjuješ odmah, i ostaje tebi da deliš i sa drugima kada želiš.

Podelite na

Leave a Reply

Povratak na Novosti