Spa, Beauty & Personal Care

Power Plate trener

salon

Power Plate

Power Plate je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate otvara novu dimenziju „wellness“-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičih sposobnosti. Power Plate koristi elemente Acceleration Training-a i stimuliše prirodnu reakciju tela na vibracije. Vibracije prenose talase energije kroz telo, što podstiče mišićne kontrakcije (od 25 do 50 puta u sekundi). Kontrakcijama se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opšta izdržljivost organizma,za samo 30 minuta dnevno, tri puta nedeljno.

Zašto je Power Plate dobar?

Trening na Power Plate-u je koristan iz mnogo razloga. Osim trenutnog poboljšanja cirkulavije, vidljivi rezultati se ogledaju u povećanju mišićne snage i boljoj pokretljivosti tela, redukciji celulita, povećanju gustine kostiju, otklanjanju bolova i mišićnih upala, a brži je i oporavak od povreda. Vežbajući, korisnici Power Plate-a uživaju u trenutnom oslobađanju endorfina, “hormona sreće“. Pravilnom upotrebom Power Plate zateže telo, jača ga, masira i opušta.

Vežbanje na Power Plate-u je lako i prijatno i čini da mu se stalno vraćate. Slično je bilo kojoj drugoj formi treninga i deluje na čitavo telo, a zahteva mnogo manji utrošak vremena i telesnog napora od klasičnog treninga.

Korisnici trening započinju sa laganim i kratkotrajnim vežbama a zatim napreduju ka sve zahtevnijim trening programima da bi poboljšali snagu, izdržljivost, gipkost, koordinaciju pokreta i izgled svog tela.

Power Plate je daleko više od običnog fitnes trenažera jer sa sobom donosi programe za masažu i opuštanje čitavog tela. Ne samo da pasivno deluje na sve grupe mišića u telu,već umanjuje i stres smanjujući nivo kortizola dok istovremeno povećava nivo serotonina u telu. Korišćenjem Power Plate-a podstiče se jačanje cirkulacije i dotok kiseonika u krvotok i sve to dovodi do vidne redukcije celulita. Delotvorno dejstvo sprave ogleda se i u povećanju gustine minerala u kostima što je neophodno da bi telo uspešno savladalo osteoporozu, a stimulisanjem proizvodnje kolagena koži se vraća elastičnost.

Personalni trening na Power Plate:

  • 12 treninga mesečno trajanje 60 minuta
  • 8 treninga mesečno traqjanje 60 minuta
  • 4 treninga mesečno trajanje 60 minuta
  • 12 treninga mesečno trajanje 30 minuta
  • 8 treninga mesečno trajanje 30 minuta
  • 4 treninga mesečno trajanje 30 minuta
  • 12 treninga mesečno trajanje 20 minuta
  • 8 treninga mesečno trajanje 20 minuta
  • 4 treninga mesečno trajanje 20 minuta

Naš centar omogućava korisicima trening na Power plate-u u mini teretani prilagođenoj personalnom treningu. Korisnicima je na raspolaganju kardio program, kao i sprave za vežbanje namenjene svim grupama mišića. Korisnicima je omogućena potpuna privatnost tokom vežbanja sa sertifikovanim trenerom.

Korisnici takođe imaju na raspolaganju peškire, ormariće za odlaganje opreme za trening, kao i tuš.

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN