Spa, Beauty & Personal Care

Podmlađivanje vrata i dekoltea

salon

Lasersko podmlađivanje vrata i dekoltea

Današnja tenhologija napreduje iz dana u dan. Inženjeri u oblasti kozmetike su najviše fokusirani na tretmane lica i tela. Tako da danas možemo da imamo čistu, zategnutu kožu lica bez bora, pigmentacionih poremećaja. Telo bez celulita, viška masnih naslaga i opuštene kože.

Najmanje na šta se fokusiraju su tretmani vrata i dekoltea.

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Zašto je bitno raditi i taj tretman?

Koliko god nam koža lica bude zategnuta, mladolika i bez bora pogled na naš vrat i dekolte otrikeće naše godine u trenutku. Ovim tretmanom vraćamo koži vrata i dekoltea sjaj, zategnutost i pobudjujemo organizma da prirodnim putem luči kolagen i elastin.

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Vrat

Elight laserom se prolazi po vratu. Po potrebi se istovremeno može tretirati i dekolte. Već jedan tretman daje vidljive rezultate. Kako bi rezultati bili što bolji, savetuje se serija od 6 tretmana na mesec dana. Vrat nakon tretmana bude napetiji, pri čemu se manje bore uklone, a kvaliteta i izgled vrata znatno se poprave. Trenutno je to jedan od najboljih tretmana za pomlađivanje vrata

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Dekolte

Koža dekoltea je jako oštećena i osetljiva, i zbog toga agresivni tretmani nisu pogodni za to područje. Najbolja metoda za to je laserska rejuvenacija dekoltea koji već s jednim tretmanom može dati vidne rezultate. Tretmanom se uklanjaju pigmentacije i manje bore. Koža postaje čvršća, elastičnija i napetija. Crvenilo i krvne žilice se nešto smanje, ali za to se koriste drugi tretmani koji daju odlične rezultate. Kombinacije tretmana daju najbolje rezultate. Elight laserom tretira se ceoi dekolte ili ciljana područja.

Koliko je potrebno tretmana:

  • Preporučuje se serija od 6 tretmana
  • Tretmani se rade jednom mesečno

Da li tretman bolan?
Tretman je apsolutno prijatan i bezbolan.

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN