Spa, Beauty & Personal Care

Podmlađivanje lica fraksalom

salon

Podmlađivanje lica fraksalom

Svaka osoba stari svojim tempom i na različite načine. Neki s godinama dobijaju staračke pege, mrlje od sunca ili crvenilo kože, a drugi ipak imaju proširene pore, bore ili im je koža manje zategnuta. Moguće je da se prepoznajete u jednom ili u više ovih stanja.

Podmlađivanje lica fraksalon je nova i jedinstvena tehnika koja koristi fraksal za smanjenje starenja kože. Tehnika je posebno učinkovita kako na koži lica, tako i na koži vrata i dekoltea, i može se primeniti na bilo koji tip kože.

Fraksal je jedan od najboljih aparata protiv starenja. Patentirana tehnologija koristi radio frekvenciju. Jednostavna neinvazivna metoda koja je potpuno bezbolna. Tokom tretmana sonda koristi  1-6 miliona Hz radio frekvencije, dok zlatne  elektrode, prenose toplotu u dubini kože.

Energija visoke frekvencije prodiru u sloj kože , izazivajući kontrakcije kolagena, aktiviranje i rekonstrukciju novog kolagena . Sveobuhvatno rešava različite probleme kože , kao što su sužavanje velikih pora , podiže opuštenu kožu  tj. podiže tonus kompletne kože lica, uklanja manje bore i druge znake starenje.

Podmlađivanje lica | Da li je tretman bolan?

Tretman je aposludno bezbolan i prijatan. Tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Podmlađivanje lica | Kako se pripremiti za tretman?

Kožu pre tretmana morate detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make up, kreme, ulja  ili proizvode za samotamnjenje. Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solariju minimum 3 dana pre tretmana.

Na koliko se rade tretmani?

  • 5 tretmana na po 10 dana
  • 1 tretmana na 15 dana
  • 2 do 3 tretmana na 30 dana

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN