Spa, Beauty & Personal Care

Biorezonantni pregled

salon

Pregled organizma biorezonantnom metodom

Pregled organutna biorezonantnom metodom je kvantna medicina koja je spoj medicine i kvantne fizike. To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem racunara i povecanjem njihove moci obrade podataka. Mnogi ovu nauku smatraju medicinom buducnosti, sto ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnoscu.

Pregled organizma biorezonantnom metodom | Princip rada

Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoc specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom. Emitujuci elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od nasih celija, tako i od razlicitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osecanja, i na taj nacin izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.

Prema saznanjima kvantne fizike, svako od nas je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno uticu razni faktori – stresni model zivljenja, tragedije, zivot u zagadjenoj sredini, neadekvatna ishrana… Prvi simptomi poremecenog elektromagnetnog polja su najcesce lose spavanje, gubitak ili pojacanje apetita, neodredjeni bolovi, ceste promene raspolozenja, slabljenje otpornosti organizma…

Za samo 56 sekundi dobijaju se krucijalni rezultati 33 vitalne funkcije organizma.

Rezultati tog testa su samo reference, a ne dijagnostički zaključak.
Takođe, one nas precizno upućuju kom lekaru specijalisti da se obratimo.

Ovaj aparat je apsolutno bezbedan, bez kontraindikacija i mogu ga koristiti sve osobe od 1+.

Pregled organizma biorezonantnom metodom | Način testiranja

Pre pocetka testiranja, potrebno je skinuti sve metalne predmete sa svog tela (sat, mindjuse, narukvice…), jer metal tokom predmeta moze poremetiti nase elektromagnetne vibracije, i time dobijamo iskrivljenu sliku nasih rezultata.

Bez vađenja krvi i zračenja za samo nekoliko minuta ovaj softver će mereći različite biofizičke parametre unutar vašeg organizma ustanoviti funkcionalno stanje organizma.

Pregled organizma biorezonantnom metodom | Izveštaj testiranja

Nakon završenog testiranja, softver sam izbacuje rezultate pregleda.
Svi rezultati su na engleskom jeziku i možemo Vam poslati u elektronskoj formi na Vašu email adresu.

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN